Risskov Brynet 5, Aarhus

Opførelse af 199 boliger for såvel unge som for familier med et lidt større pladsbehov. Attraktiv beliggenhed tæt på centrum, skov og strand, tillige med gode udfoldelsesmuligheder på rekreative udearealer. Boligerne er med “rå” New Yorker look. En del af boligerne endvidere med tagterrasse. Hvor der ikke er solceller og terrasser på tagene, bliver der på disponible områder udført begrønning i form af mossedum. Under det grønne gårdrum etableres parkeringskælder med 96 p-pladser/ca. 2.900 m² p-kælder. Endvidere 10 p-pladser på terræn, heraf 6 handicappladser. Under boligerne etableres kælderareal med teknikrum, cykelparkering og depotrum/ca. 1.800 m². Elevator i alle opgange.

Alle lejligheder er udstyret med dørtelefon med videooverførsel og fjernbetjent lås til/fra hovedindgangen. De enkelte lejligheder er veludstyret med kvalitetskøkkener/inventar. Der etableres gulvvarme, ligesom alle boliger er udstyret med decentralt ventilationsanlæg og decentralt varmeunit. Boligbebyggelsen er energioptimeret og udføres efter energikran BK2020.

Endvidere opføres bebyggelsen som certificeret og bæredygtigt byggeri. Målet er en certificering som DGNB guld, hvilket vil blive et af de første boligbyggerier i Aarhus.

Byggeår

2018/2020

 

Bygherre

Bryg K/S

 

Størrelse

17.300 m²

Ingeniør

Cowi

 

Arkitekt

Arkitema Architects K/S‎