Økonomichef

Erfaren, hands-on og pragmatisk økonomisk håndværker med høj faglighed og naturlig gennemslagskraft.

Med reference til den administrerende direktør får du ansvaret for økonomi- og regnskabsfunktionen i en særdeles succesfuld entreprenørvirksomhed.
Der er tale om en selvstændig og alsidig stilling, hvor du som økonomichef forventes at være sparringspartner for både den administrerende direktør og resten af organisationen ift. en bred vifte af finansielle problemstillinger på tværs af KAJ OVE MADSEN A/S AARHUS og relaterede selskaber. Du forventes derudover – som eneste person i finansafdelingen – at være udførende ift. operationelle dagligdagsopgaver.

Dine væsentligste opgaver vil være følgende:

– Udarbejdelse af års-, halvårs- og kvartalsregnskaber
– Projektøkonomi: proaktiv controlling af igangværende projekter inkl. afvigelsesforklaringer
– Daglig kontakt til revisor, banker, advokater og andre eksterne samarbejdspartnere
– Budgetudarbejdelse og budgetopfølgning
– Likviditetsstyring
– Hands-on sikring af effektiv debitor- og kreditorstyring
– Håndtering af moms og skat f.eks. i forbindelse med jordkøb
– Udarbejdelse af relevante ad hoc analyser

I hverdagen vil du været i tæt dialog med særligt den administrerende direktør, projektledere, tilbudschef og andre administrative funktioner, og det forventes, at du med dit skarpe overblik, blik for detaljerne samt stærke analytisk sans kan bidrage med kvalificeret sparring og opfølgning på tværs af forretningen.

Vi forestiller os, at du har en relevant videregående regnskabsmæssig uddannelse, som f.eks. HD R, revisor eller lignende, suppleret med solid erfaring som enten regnskabschef og/eller controller fra en professionelt drevet finansfunktion. Det er væsentligt, at du har indgående erfaring med udarbejdelse af årsregnskaber, likviditetsstyring, budgetlægning, moms og skatteforhold mm. Du kan også have begået dig i revisionsbranchen igennem en årrække med et ønske om at skifte spor. Vi forventer, at du har solidt kendskab til Excel og moderne ERP-systemer og taler og skriver dansk og engelsk på forretningsniveau.

Som person er du analytisk stærk, selvkørende og struktureret, samtidig med at du evner at bevare overblikket. Det er ligeledes væsentligt, at du er pragmatisk, jordnær og ukompliceret i din tilgang til mennesker, og i din formidling af tal, samt at du har robustheden, fagligheden og gennemslagskraften til at begå dig troværdigt i et bramfrit og tempofyldt miljø. Du skal ligeledes trives med selv at udføre en bred vifte af opgaver i en lille økonomiafdeling.
Du tilbydes en nøglerolle i hjertet af en succesfuld virksomhed med en flad organisationsstruktur, hvor du får en høj grad af frihed til at præge dit eget job, og du får fleksibilitet ift. at tilrettelægge din egen dagligdag. Virksomheden leverer stærke resultater, både i forhold til projekterne og i forhold til bundlinjen, og der er godt styr på processerne.

 

_________________________________________________________________________
KAJ OVE MADSEN A/S AARHUS er en succesfuld privatejet entreprenørvirksomhed med hovedkontor i Hinnerup ved Aarhus. Virksomheden arbejder primært med totalentrepriser og projektudvikling hovedsageligt i Østjylland, og de fleste projekter er inden for opførelse af bolig- og erhvervsbyggeri samt dagligvarevarebutikker. KAJ OVE MADSEN A/S AARHUS er en ren styringsentreprenør, idet produktionen på byggepladserne udføres af underentreprenører. Virksomheden beskæftiger ca. 30 medarbejdere og samarbejder med en bred vifte af underentreprenører, rådgivere og andre samarbejdspartnere for at sammensætte holdet optimalt ift. opgaven.